CBME Türkiye | 11-14 Aralık 2024

Fuar Alanı | İstanbul Fuar Merkezi Hol 1-2-4-8

Ziyaret Saatleri | 09.30 - 18.30 (Çarşamba-Cuma)
                             09.30 - 16.00 (Cumartesi)

CBME Türkiye ve İstanbul Kids Fashion Pandemi Sonrası Döneme Hazır

Dünya’nın En Büyüğü Olma Güvencesi

Dünya’nın en büyük fuar organizatörü İngiliz Informa Markets, bünyesinde bulunan bebek ve çocuk ürünleri fuarları CBME China, CBME India ve CBME Indonesia fuarlarıyla birlikte ABD’de gerçekleşen Children’s Club ve Magic gibi uluslararası prestije sahip “moda” fuarlarını da portföyünde bulunduruyor. Informa Markets Türkiye ekibi olarak bu tecrübemizi ve gücümüzü her alana yansıtıyor ve kesintisiz 40 yıldır Ocak ve Haziran aylarında CBME Türkiye ve İstanbul Kids Fashion Fuarları’nı düzenliyoruz.

Bölgenin en güçlü “bebek ve çocuk ürünleri fuarı” CBME Türkiye Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı’nı, 8 - 11 Aralık 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 39. kez düzenleyeceğiz. Fuar; ağırlıklı olarak BDT, Balkanlar, Kuzey Afrika ve Orta Doğu'daki büyük pazar potansiyelinden yararlanmak isteyen üretici firmalar için önemli ortak buluşma noktasıdır. Ticaretin kalbinin attığı İstanbul’da düzenlenen fuarımız, özellikle yurt dışından gelen pazar alıcılarını katılımcı firmalarla buluşturmakta ve sektöre ilişkin en son gelişmeleri yansıtmaktadır.

Önceliğimiz; Güvenli Bir Fuar Deneyimi İçin Maksimum Önlem

Sağlıklı bir fuar deneyimi geçirmenin ana unsurlarından birisi katılımcı ve ziyaretçilerin güvenliğini sağlayanönlemlerin fuar öncesinden titizlikle alınması... Bu konuda, fuar alanı işletmecisinden organizatörüne, tedarikçi firmalardan uzman personele kadar çok sayıda kurum ve kuruluşa görevler düşüyor. İçinde bulunduğumuz pandemi süreci, bu önlemlerin alınması için bize daha büyük sorumluluklar yükledi.

CBME Türkiye ve İstanbul Kids Fashion olarak katılımcılarımızın, ziyaretçilerimizin, çalışanlarımızın ve tüm paydaşlarımızın mutluluğunu, sağlığını ve güvenliğini birincil önceliğimiz olarak gözetiyoruz. Fuarımızın herkes için güvenli ve kontrollü bir ortamda yapılması adına, en üst düzeyde hijyen ve güvenlik sağlayacak Informa AllSecure güvenlik standartlarını geliştirmiş bulunuyoruz.

Güvenliğinizi Etkinliklerimizin Odağına Yerleştirdik

13-16 Ocak 2021 tarihlerinde gerçekleşecek CBME Türkiye ve 2-5 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleşecek İstanbul KidsFashion fuarlarımız, Informa AllSecure sağlık ve güvenlik standardına göredüzenlenecektir. Informa Markets, tüm dünya genelinde düzenlenen fuarlarında enüst düzeyde hijyen ve güvenlik sağlamak üzere, herkese güvenli ve kontrollü bir ortamda oldukları güvencesini veren, ayrıntılı bir dizi önlemler geliştirmiştir.

Informa AllSecure nedir?

Informa, UFI, AEO ve SISO, sektör paydaşları, fuar alanları, tedarikçiler ve ilgili makamlar da dahil olmak üzere birlik ortaklarıyla iş birliği yaparak endüstri çapında güvenli, hijyenik, verimli ve kaliteli organize etkinlik deneyimlerinde çıtayı yükselten AllSecure güvenlik standartlarını geliştirmiştir. Informa AllSecure, bu standartları fuarlarımızda nasıl benimsenmiş olduğumuzu gösterir.

Tüm Informa Markets fuarları ilk etapta resmi hükümet ve otoritelerin tavsiyelerine ve bunun yanında fuar alanına veya lokale özgü düzenlemelere göre yürütülecektir. Ayrıca, tüm Informa Markets fuarlarında “Informa AllSecure 10 Ana Kuralı”na uyulacaktır. Fuarlarımızda uygulanabilir ve mümkün olan her yerde ayrıca “Informa AllSecure Rehberi”nde açıklanan daha kapsamlı standartlar ve yönergeler de uygulanacaktır.

Fuarlarımızda Informa Allsecure Standartlarıyla Güvenlik ve Hijyen Sağlanacak

CBME Türkiye, 8-11 Aralık 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 39’uncu kez kapılarını ziyarete açacak. Tüm etkinliklerimiz elbette ilk etapta hükümet ve devlet otoritesinin tavsiyelerine ve bunun yanında fuar alanına veya lokale özgü düzenlemelere göre yürütülecek. Ayrıca, fuar alanımızda büyük bir titizlikle hazırlanan çok kapsamlı “Informa AllSecure 10 Ana Kuralı”na uyulacak. Standartlarımız, ‘Temizlik ve Hijyen’, ‘Fiziksel Mesafe’ ile ‘Tespit ve Koruma’ olmak üzere üçana başlıktan oluşuyor. Bu kapsamda otoparklarımızda da dahil olmak üzere fuar alanımızda geliştirilmiş temizlik uygulayacağız.

Fuar Alanı Derin Temizlik ile Sürekli Hijyenik Tutulacak

Fuarımız öncesinde, sırasında ve sonrasında derinlemesine temizlik yapılacak, en yüksek hijyen ve temizlik standartlarını sağlamak için fuar alanıyla birlikte çalışılacaktır. Fuarımız devam ederken katılımcı ve ziyaretçilerimizin sağlığı ve güvenliği için, kapı kolları, tuvaletler ve yeme içme alanları gibi sık dokunulan alanlara odaklanarak sürekli sterilizasyon yapılacaktır.

Kişisel hijyenin de güvende olmanız için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. O nedenle, fuar alanımızda ilave el yıkama noktalarımız ve yine el dezenfeksiyon istasyonlarımız bulunacaktır. Tüm katılımcı ve ziyaretçilerimizin düzenli olarak bu alanlarıkullanması için anonslar ve teşvik edici mesajlar verilecektir.

Temassız Kayıt ile Girişten İtibaren Fiziksel Mesafe Korunacak

Fiziksel mesafenin korunmasının bu süreci atlamamızda ne kadar önemli olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Fuara girişinizden itibaren temassız kayıt ile fiziksel mesafeyi sağlamak üzere aldığımız ilk önlem ile karşılanacaksınız. Elbette daha önce olduğu gibi online kayıt seçeneğimiz de bulunacak.

Fuarlar bizleri fiziksel olarak bir araya getiren ve bu sayede en verimli ticaret deneyimi yaşamamızı sağlayan ortak buluşma ortamları. Aynı deneyimi sağlıklı ve güvenli şekilde yaşamaya devam etmek adına CBME Türkiye katılımcıları ve ziyaretçilerinin kartvizitler ve satış broşürleri gibi basılı materyaller yerine dijital alternatifleri kullanması çok yerinde olacaktır.

Sosyal Mesafe Elçileri Her Zaman Yanınızda Olacak

Orta Doğu-Kuzey Afrika (MENA) bölgesinin üretim üslerinden biri olan Türkiye’de 39’ncu kez düzenlediğimiz CBME Türkiye bebek ve çocuk ürünleri sektörünü İstanbul’da buluştururken, katılımcılarımız ile birlikte yoğun bir ziyaretçi trafiği de bizleri bekliyor olacak. Fiziksel mesafenin korunması adına devlet otoritesinin tavsiyesi olan 1-1,5 metre mesafe kuralına uyulması konusunu titizlikle takip edeceğiz.  Ayrıca, fuar alanı etrafında tek yönlü trafik tesis edilecek, kademeli giriş zamanları belirlenecek, sahada yönlendirmeler ve zemin işaretleri yer alacak, tesis içi sosyal mesafe elçileri görev alarak sizlere yardımcı olacak.

İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak fuar alanımızda yer alan yiyecek içecek istasyonları için de özel önlemler alıyoruz. Fuar ekibimiz, en yüksek gıda güvenliği standartlarını uygulamak için fuar alanı ile birlikte çalışacak, self servis büfeleri en aza indirilerek önceden paketlenmiş gıda seçenekleri sunulacaktır. Sıraya girilmesi ihtimaline karşı da sosyal mesafe kuralına uyulması adına yer işaretleri ve ilgili yönlendirmeler yapılacaktır.

Sağlık Otoritelerinin Tavsiyesi Ettiği Tüm Önlemler Hassasiyetle Alınacak

Tespit ve Koruma, Informa AllSecure Güvenlik standartlarımızda yer alan üçüncü başlığımız. Katılımcı firmalarımızdan güvenlikleri adına girişte yüz maskesi takmalarını istiyoruz. Hükümet ve sağlık otoriteleri, katılımcıların ve personelin eldiven ve göz maskesi gibi diğer kişisel koruma ekipmanlarının kullanılması tavsiyesi olduğu takdirde, bu kural fuar alanımızda uygulanacak. CBME Türkiye ve İstanbul Kids Fashion’ı güvenle deneyimleyebilmeniz için her türlü tedbiri aldığımızı bilmenizi isteriz.

İlk yardım fuarımızda her zaman fuarımızda bulunan bir güvenlik önlemi. Elbette bu yıl kapsamı daha da genişlettik. Fuar alanımızda ihtiyaç duyduğumuz niteliklere sahip bir ilkyardım görevlimiz yer alacak. Ayrıca, COVID-19 semptomları sergilediği düşünülen kişileri saptama ve yönetme konusunda sağlık otoritelerinin tavsiyelerini yakından takip ediyoruz.

Katılımcılarımızın fuara girişlerinde taranmasıyla ilgili olarak fuarımızın gerçekleşeceği tarihte sağlık otoritelerinin tavsiyesi doğrultusunda alınması gereken en üst düzey tedbirleri; termal tarama veya başka bir tarama yöntemiyle girişte herkesin ateşini ölçmek de dahil olmak üzere alacağımızdan emin olabilirsiniz.

Bizim İçin Değerlisiniz

Bizim için çok önemlisiniz, değerlisiniz. Bu nedenle güvende olduğunuzu hissederek CBME Türkiye’de yer alabilmeniz için en üst seviyede aldığımız ve alacağımız güvenlik ve hijyen önlemlerini sizlerle paylaşmak istedik. Bu süreci el ele vererek birlikte atlatacağız. Bebek ve çocuk ürünleri sektörümüze olan ihtiyaç hep devam ediyor ve rakamların göstergesiyle etkilenmeyen nadir sektörlerden birisiyle büyüme potansiyelimiz 2021 yılında da devam edecek. CBME Türkiye ve İstanbul Kids Fashion’da sizleri yeni pazar fırsatları ve iş birlikleri ile buluşturmak için çalışmaya devam ettiğimizi bilmenizi istiyoruz.

CBME Türkiye Dijital Ürünler ile 365 Gün Vitrinde Olma Avantajı

Güvenlik ve hijyen önlemleri yanı sıra, 8-11 Aralık 2021 tarihleri arasında düzenlenecek CBME Türkiye ve 2-5 Haziran 2021 tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Kids Fashion katılımcı ve
ziyaretçilerimizin yüksek fayda sağlayacağı birçok dijital yeniliğe de imza atmış bulunuyoruz. Bölgenin en güçlü “bebek ve çocuk ürünleri fuarı” CBME Türkiye ve İstanbul Kids Fashion dijital ürünleriyle, zorlu başlayan 2020 yılında bir sonraki adıma geçmek ve yıl boyunca sektörü hedef kitlesiyle bir araya getirip, bağlantılarını sürdürebilmesi adına değerli fırsatlar sunduğumuza inanıyoruz.

Marka görünürlüğü bir fuarın en temel değerlerinden biriyken, değişen dengelere sahip pazarın daha fazla yeni ürüne ihtiyaç duyduğu bu dönemde, piyasa değişikliklerine duyarlı, adapte olma yeteneğine sahip firmalar için başarının anahtarı, dijital ürün seçeneklerini değerlendirmekte yatıyor. Büyük bir heyecanla hazırladığımız yeni dijital girişimlerimiz ile markanızı etkili bir yoldan tanıtarak, 365 gün boyunca olası satış fırsatlarını kaçırmayacaksınız.

Başta Orta Doğu, Kuzey Afrika, Rusya-BDT ve Doğu Avrupa ağırlıklı olmak üzere, 175 farklı ülkeden 100.000 kişilik bebek ve çocuk ürünleri sektörü veri tabanı ile katılımcı markalarımızı online olarak bir araya getiriyoruz. Üretici firmalar bu yeni dijital ürünler sayesinde yalnızca fuar sırasında değil, tüm yıl boyunca nitelikli ticari alıcılardan oluşan data içerisindeki mevcut müşterileriyle iletişimini sürdürürken, yeni müşteriler kazanıp marka imajını yükseltirken, ziyaretçilerimiz ise katılımcı marklarımız hakkında daha fazla bilgi alma ve aradığı ürünleri daha hızlı bulma şansını yakalayabiliyorlar.

Sektörün Tek Online Marka Kitapçığı

Katılımcı ve ziyaretçilerimizin aradığı bilgilere çok daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabileceği ve sezonun trendlerine uygun konseptleriyle hazırlanan, kullanıcı dostu yeni resmi fuar web sitelerimiz www.cbmeturkey.com ve www.istanbulkidsfashion.com ana menüleri ile erişim sağlanan, her ay içinde birbirinden trend koleksiyonlar içerecek şekilde yenilenen ve sektörün tek online Marka Kitapçığı olan “Brand Book”ta yer alarak, yıllık 250.000 ziyaret alan web sitelerinde potansiyel alıcılarınızla bir araya gelip, marka bilinirliğinizi arttırabilirsiniz.

CBME Türkiye ve İstanbul Kids Fashion fuarlarının veri tabanına her ay İngilizce ve Türkçe olarak ayrı ayrı gönderilen ve sektörle ilgili gelişmelerin aktarıldığı Trend Postası/Trend Newsletter e-bültenin haber ve görselinizle yer alarak, ürünlerinizi sektörü en kapsamlı datasına kolay bir şekilde tanıtabilirsiniz. Yine aynı kapsamlı dataya her ay gönderilecek “Online Vitrin” e-bülteninde ayın öne çıkan firması olup, marka tanıtımı, ürün görseli, video, katalog bilgileriniz paylaşarak, bebek ve çocuk ürünleri sektörü satın alıcılarına ayrıcalıklı şekilde ulaşabilirsiniz.

Dijital olarak tüm dünyada bebek ve çocuk ürünleri sektörü profesyonelinin aktif olarak takip ettiği @cbmeturkey @istanbulkidsfashion intagram ve facebook hesapları üzerinden oluşturulan Sosyal Medya Video Reklamı (IG TV) paketleri aracılığıyla geleceğin pazarlama trendini yakalayabilirsiniz.

İngilizce-Türkçe hazırlanan ve sektörün nabzının yıl boyunca tutulduğu CBME Türkiye Mobil Uygulaması’nda yer alarak, markanızın her alanda görünür olmasını sağlayabilir, sayıları her geçen gün artan abonelerin her daim ellerinin altında olabilirsiniz.

Ayrıca yenilenen web sitelerimizle birlikte alt yapı çalışmaları tamamlanan “gelişmiş katılımcı listesi” uygulaması ile, potansiyel alıcılar fuar öncesinde de üretici firmalara doğrudan mesaj atıp ürünleri hakkında bilgi alabilecek, fuar için B2B randevularını oluşturabilecekler.

Geliştirdiği bir dizi hijyen ve güvenlik standartları yanında 365 gün ticaret garantisi veren yeni dijital ürünleriyle sektörün her daim yanında durduğumuzun bir kez daha üzerine basıp, bölgenin en güçlü uluslararası “bebek ve çocuk ürünleri fuarları” CBME Türkiye ve İstanbul Kids Fashion olarak pandemi sonrası döneme ekip olarak yüksek bir motivasyonla hazır olduğumuzu özellikle belirtmek isteriz.

13 Ocak 2021’de görüşmek üzere!

Hatice Dinçer

CBME Türkiye & İstanbul Kids Fashion Fuar Direktörü

Yayınlanma Tarihi: 2 Temmuz 2020

Sektör Yeni Yıla Taze ve Katma Değerli Başlangıçla Girecek

Bölgenin en güçlü “bebek ve çocuk ürünleri fuarı” CBME Türkiye Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı, 13- 16 Ocak 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 39. kez düzenlenecek. CBME Türkiye ve İstanbul Kids Fashion Fuar Direktörü Hatice Dinçer, fuar öncesinde soruları yanıtladı.

CBME Türkiye "Trend Postası"na kayıt olun.

"Trend Postası" e-bültenine kayıt olarak, Türkiye ve global bebek ve çocuk ürünleri sektörüyle ilgili trend ve gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN →